Haiti, arrestohen 10 shtetas amerikane

31/01/2010 08:20

Dhjete shtetas amerikane jane arrestuar ne Haiti me akuzen e vjedhjes se 33 femijeve te moshes nga dy muaj ne 12 vjec.

Te dhjete, pese burra dhe pese gra, jane arrestuar nga policia dhe jane cuar ne Port au Prince.

Sipas disa mediave amerikane, ka arsye te qendrueshme se te dhjete ishin pjese e nje trafiku te femijeve per t’i adoptuar ne menyre te paligjshme.

Top Channel