Haiti, 33 femijet, jo te gjithe jetime

31/01/2010 21:20

33 femijet e ndaluar ne kufirin mes Haitit dhe Republikes Domenikane, nuk jane qe te gjithe jetime.

Lajmi njoftohet prej shoqates per mbrojtjen e femijeve SOS, e cila pas zbulimit te skandalit po perkujdeset per minorenet duke shtuar se te gjithe femijet me te dy ose njerin prind do te kthehen tek familjet e tyre ndersa pjesa tjeter do te akomodohet me fondet e kesaj organizate.

Nderkaq autoritetet haitiane njoftojne se numri i amerikaneve te arrestuar nuk eshte 10 sic u lajmerua ne fillim, por 9.

Top Channel