Strategjia, BE dhe NATO e miratojne ne heshtje

30/01/2010 12:55

Faktori nderkombetar ka vendosur ta perkrahe ne heshtje strategjine per integrimin e veriut, te hartuar nga qeveria e Kosoves dhe ICO.

Sipas mediave kosovare, edhe pse NATO dhe Bashkimi Evropian nuk jane prononcuar per strategjine ne fjale, asnje zyrtar i tyre nuk e ka kundershtuar ate.

Nderkohe, shume shtete perendimore e shohin si dicka urgjente zbatimin e kesaj strategjie, pasi situata aktuale ne veri nuk mund te tolerohet me.

Top Channel