SHBA, serish alarm ne avion

30/01/2010 01:55

Alarm ne nje avion te kompanise Continental Airlines ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes.

Nje avion i kesaj kompanie nisur prej aeroportit Newark ne New Jersey me destinacion Kolumbine, kreu ulje emergjence ne Florida sepse ne bord ndodhej nje i dyshuar per terrorizem.

Pas ndalimit dhe kontrollit te kryer prej autoriteteve amerikane emri i personit te ndaluar rezultonte ne listen e personave qe nuk u lejohej fluturimi ne SHBA.

Top Channel