Gibson do te drejtoje filmin me Di Caprio

15/12/2009 15:45

Mel Gibson do te drejtoje nje film per vikinget ku protagonisti kryesor do te jete Leonardo Di Caprio.

Sipas revistes “Variety”, regjistrimet do te fillojne ne 2010-n. Mel Gibson dhe producenti Graham King nuk kane dashur te tregojne se si filmi do te shperndahet.

Ne te shkuaren regjisori i “Apokalips” (per fiset Maya) dhe i filmit te shumeperfolur “Pasioni i Krishtit” ka perdorur shume shpesh rruge alternative per propaganden dhe shperndarjen e filmave te tij.

Top Channel