Gregoraci: Dhurojeni kordonin lidhes me femijet

01/12/2009 13:55

“Do ta ruaj kordonin lidhes me tim bir dhe i bej apel te gjithe nenave te reja ta dhurojne ate”.

Keshtu thote Elisabetta Gregoraci, e cila pret nje femije nga bashkeshorti Flavio Briatore, lindja e te cilit eshte parashikuar ne muajin mars.

“I bej thirrje te gjithe nenave te reja qe te dhurojne kordonin, sepse semundje se leucemia dhe diabeti sherohen nese perdoren qelizat e ruajtura nga kjo pjesez lidhese”, thote Elisabetta.

Top Channel