Britney Spears, personazhi me influent ne planet

29/09/2009 16:05

Britney Spears dhe Cheryl Cole jane cilesuar si njerezit VIP me influencen me te madhe ne planet.

Sipas nje sondazhi te Getpark.co.uk ne te cilin kane marre pjese 2000 persona, mbreteresha e muzikes pop eshte e para ne klasifikim me 33 % te preferencave, e ndjekur nga Cole, e cila eshte anetare jurie ne show-n, “X Factor” ne Angli.

Ne shkallen me te ulet te podiumit renditet idhulli i femrave Robert Pattinson, i ndjekur nga Emma Watson. “Pirati” Johny Depp e sheh veten ne pozicionin e peste, ndersa Madonna zhgenjen pasi renditet ne vendin e shtate. E teta Oprah Winfrey qe le pas Angelina Jolie, ndersa top 10 e mbyll Steven Gerrard.

 

Top Channel