Jay-Z, pro refomes ne shendetesi te Obames

21/09/2009 16:10

Jay-Z ka mbeshtetur planin e presidentit amerikan Barack Obama per te reformuar sistemin shendetesor ne SHBA.

Reperi amerikan, i cili ka nxjerre albumin e tij te fundit “The Blueprint 3” javen e shkuar, ka deklaruar se te gjithe kane te drejte per te pasur perkujdesje shendetesore dhe se duhen mbeshtetur personat me vulnerabel te shoqerise.

“Kam menduar per nje kohe te gjate se nje pjese e popullsise kane qene te pasiguruar dhe nuk kane marre perkujdesjen e duhur”, eshte shprehur ai per BBC.

“Nese kjo eshte Amerika dhe ne kujdesemi per te gjithe qytetaret, jo vetem ata te privilegjuarit, atehere mendoj se eshte e drejte qe te gjithe te kene kujdesin shendetesor. Te gjithe duhet te kene mundesine per t’u kujdesur per veten e tyre”, shtoi Jay-Z.

“Nuk eshte socialiste te mendosh ne ate menyre. Eshte me shume elitariste te mendosh ndryshe”, perfundoi reperi amerikan.

Top Channel