Gjermani, mbyllen shkollat prej gripit te derrave

03/09/2009 11:50

Mbyllen shkollat e pare ne Gjermani, ne nje rajon ne perendim per vendit, per shkak te gripit te derrave.

Masa parandaluese ka te beje me shkollat e mesme e fillore ne Bergkamen dhe Witten.

Sipas te dhenave te fundit te Institutit Robert Koch, ne Nordreno Westfalia jane infektuar 5.105 persona, ndersa ne rang vendi numerohen 16.261 raste personash te infektuar me grip.

Top Channel