Obama ne pushime, golf dhe lexim librash

25/08/2009 13:35

Ne pushime si shume te tjere, duke lexuar libra te verdhe dhe “best seller”. Barack Obama e kishte lajmeruar qe prillin e shkuar duke deklaruar se nuk do te lexonte me ‘dossier’-et, por vetem romane.

Nje menyre per tu qetesuar kjo, ashtu sic edhe golfi. Presidenti amerikan eshte pare te luaje nje loje me Robert Wolf, president i “Ubs Investment Bank” dhe president dhe administrues i deleguar i “Ubs”, ne SHBA.

Keshtu po i kalon pushimet kreu i Shtepise se Bardhe qe gjendet se bashku me familjen e tij ne Marthàs Vineyard.

Top Channel