Koncerti i Madonna-s, ultrakatoliket terhiqen

14/08/2009 14:00

Madonna fitoi. Eshte anuluar manifestimi i ultrakatolikeve polake kunder koncertit te programuar per 15 gusht ne Varshave, pikerisht ne diten kur Shen Maria shkoi ne qiell.

Lajmin e dha keshilltari komunal i Varshaves dhe pergjegjes i Komitetit per mbrojtjen dhe traditen Pro Polonia, qe prej dy muajsh promovon aksione te ndryshme kunder koncertit te kengetares amerikane.

“Nuk duam te mbajme pergjegjesi per manifestimet ne shesh”, thote keshilltari.

Sipas keshilltarit, Pro Polonia preferon rruge ligjore proteste, ndaj ka derguar nje denoncim ne Ministrine e Brendshme per kete ceshtje.

“Autoritetet duhet te ndalojne koncertin e Madonna-s, duke qene se fyen shumicen e polakeve. Kengetarja eshte e specializuar ne marrjen neper kembe te ndjenjave fetare”, thote nje tjeter militant i Pro Polonia.

Top Channel