Mister gjendja shendetesore e Steven Tyler

12/08/2009 21:15

Mister gjendja shendetesore e Steven Tyler, lideri i “Aerosmith” i cili ra nga skena javen e shkuar ne Dakoten e Jugut, ne SHBA, duke thyer shpatullen.

Pas nje komunikate per shtyp ku grupi muzikor lajmeronte nderprerjen e turit dhe disa mesazheve te miqeve te tij ne “Twitter”, sipas revistes amerikane “People” asnje nuk ka marre asnje lajm per legjenden e bandes “heavy”.

I intervistuar nga nje radio, kitaristi i grupit Joe Perry ka deklaruar se nuk e dinte se ku gjendej Tyler pas aksidentit.

Top Channel