Poloni, ultrakatoliket kunder Madones

05/08/2009 21:50

Nje grup ultrakatolik polak prej disa ditesh eshte duke u kerkuar autoriteteve qeverisese te anullojne koncertin e kengetares Madonna ne Varshave.

Koncerti eshte parashikuar per me 15 gusht  nga popstarja por sjelljet provokuese dhe antikonfromiste te  kengetares nuk pershtaten me parimet fetare te ultrakatolikeve polake.

Iniciativa e grupit nuk eshte mbeshtetur as nga kasha as nga ndonje parti politike te djathta dhe as nga radio katolike, Radio Maria

Top Channel