Joe Jackson: Michael kishte kater femije

01/08/2009 13:25

Babai i Michael Jackson, Joe konfirmon se mbreti i pop-it kishte kater femije.

Omert Bhatti, balerini 25-vjecar eshte djali i pare i Michael dhe u shfaq bashke me familjaret ne 7 korrik ne ceremonine e Los Angeles.

I lene jashte testamentit, babai i Michael, Joe deklaroi: E dija se Jacko kishte nje femije tjeter. I ngjan atij, sillet si ai dhe arrin te kerceje si nje Jackson. Ky djale eshte nje balerin fantastik dhe nuk jo rastesisht studion kercim”.

Sipas nje versioni, kur lindi Omer, Michael dergoi njerez ne Oslo per te ndihmuar nenen e tij. Artisti duket se e ka njohur te birin rastesisht ne vitin 1996 ne Tunizi dhe ku mbeti i habitur per menyren se si Omer e imitonte.

Top Channel