Kontroll ne shtepine e mjekut te Jackson

28/07/2009 19:15

Policia e Los Angeles ka kryer nje kontroll te befasishem ne shtepine e mjekut te Michael Jackson, Conrad Murray, ne Las Vegas, nderkohe qe perforcohen akuzat ndaj tij.

Sipas mediave lokale, shume makina policie jane parkuar perpara baneses se tij dhe objekt i ketij kontrolli ka qene dosja mjekesore e kengetarit.

Sipas zhvillimeve me te fundit te hetimit mbi vdekjen e mbretit te popit, ka qene pikerisht Murray, mjeku personal i Jackson, qe i ka sugjeruar dozen e qetesuesit qe shkaktoi edhe vdekjen e tij.

Top Channel