Watson, ne nje musical te Manson

24/07/2009 10:05

Projekti eshte ambicioz; nje musical me “Hirushen”, por ne nje version gotik.

Ideator dhe krijues i ketij projekti eshte Marilyn Manson. Kengetari, prej disa muajsh ka bere konkurs per te zgjedhur protagonisten e duhur. Zgjedhja e pare, ishte per pornostarin amerikan, Stoya Doll, por kompania prodhuese e pengoi ne kete vendim artistin, i cili me pas u interesua per Emma Watson,te emblen Hermione te “Harry Potter”.

Marilyn mendoi qe te sillte ne kete veper, Emma-n, vajzen e re, e cila jo vetem eshte e bukur, por edhe nje prej yjeve me premtues te kinemase.

Watson nga ana e saj eshte kenaqur per perzgjedhjen, por ka kerkuar kohe per t’i dhene pergjigje Marilyn…te gjithe gjasat jane qe pergjigjja te jete “Po”.

Top Channel