Winslet dhe mbathjet e bezdisshme

22/07/2009 12:25

Eshte e bukur, fisnike dhe gjithnje sjell mode. Po flasim per Kate Winslet,e cila guxon dhe flet per te mbathurat, sidomos per ato qe nuk rrine ‘rehat’ ne pjesen e prapme.

Aktorja rrefen per “Harper’s Bazaar” se te mbathurat te bezdisin nga pas, pikerisht ne momentin me te keq.

“Duam t’i rregullojme, por nuk mundemi, pasi me siguri dikush do te fotografoje momentin. Per te zgjidhur problemin, shkoj pas ndonje kollone dhe vendos cdo gje ne rregull”, u shpreh Kate.

Mesa duket Kate nuk perdor perizoma, por mire do te ishte te blinte ato te mbathura qe rrine puthitur pas trupit dhe nuk te shqetesojne ndersa i mban veshur. Kujdes Kate!

Top Channel