Jackson, bie pista e vrasjes

20/07/2009 20:55

Nuk ka asgje qe te sugjeroje vrasjen ne vdekjen e Michael Jackson. Keshtu thote “Los Angeles Times”, qe iu referohet burimeve te aferta me hetimet.

“Eshte thjesht nje hipoteze e vjeter dhe qe nuk mbeshtetet nga faktet e mbledhura deri tani”, ka deklaruar burimi per gazeten.

Por gjerat do te ndryshonin nese raporti mjekesor toksikologjik mbi trupin e Jackson do te tregonte qetesuesin propofol, i gjetur ne shtepine e kengetarit, si shkak te vdekjes.

Por raporti toksikologjik, qe pritet te publikohet sot, do te kerkoje me shume kohe nga sa eshte parashikuar.

Top Channel