Lindja e Mesme, Peres: Ndal ngritjes se mureve

14/05/2009 03:25

“Duhet te ndalojme ngritjen e mureve. Asnje nuk deshiron mure qe per te gjithe kane nje kosto shume te larte”.

Keshtu eshte shprehur presidenti izraelit Shimon Peres ne nje interviste per te perditshmen  e Vaticanit “L’Osservatore Romano”.

Pyetjes “kush eshte e ardhmja e Izraelit dhe Lindjes se Mesme?”, Peres i pergjigjet “duhet te ndalojme perdorimin e armeve dhe te dhunes”.

Top Channel