Libi, rikthehet ne Tripoli flamuri amerikan

13/05/2009 18:05

Flamuri me yje dhe viza eshte kthyer sot pas 30 vjetesh te valvitet ne ambasaden amerikane ne Tripoli, ne Libi.

Ambasadori amerikan Gene Cretz ka shprehur deshiren e tij qe per qytetaret amerikane te lehtesohen procedurat per marrjen e nje vize per ne Libi.

“Kam punuar shume per t’u lejuar libianeve te vizitojne Shtetet e Bashkuara. Shpresoj qe te marr nje pergjigje te njejte nga qeveria e Tripolit”, ka deklaruar Cretz.

Top Channel