SHBA, lejohen martesat gay ne dy shtete te reja

07/05/2009 13:10

U hapet rruga martesave mes homoseksualeve ne New Hampshire dhe Maine.

Ne kete pjese te SHBA-se ka mbetur vetem Rhode Island qe nuk ka votuar ende nje ligj qe autorizon ciftet gay te martohen.

Deri me sot jane 5 shtete amerikane, ku personat e te njejtit seks mund te lidhen ne martese.

Top Channel