“Kartat”, Berisha, i kenaqur per paktin

01/05/2009 13:05

Kryeministri shprehet i kenaqur per marreveshjen per kartat e identitetit, nderkohe qe thekson se asnje person nuk duhet te mbetet pa kete dokument te ri, per shkaqe financiare apo probleme teknike.

Shefi i qeverise theksoi ne nje konference per shtyp, qe kishte si motiv aplikimin per statusin kandidat ne BE, se qeveria e tij eshte e palekundur per taksat e uleta, pasi eshte prej mekanizmave kryesore te rritjes ekonomike te vendit.

Duke vleresuar se Shqiperia eshte me dinjitoze se kurre pas anetaresimit ne NATO dhe paraqitjes se kerkeses per aplikim ne BE, tani ka objektivin e rendesishem per te ecur e sigurte drejt Unionit Evropian.

Berisha shprehu mirenjohjen per te gjithe vendet mbeshtetes dhe per solidaritetin e treguar ndaj Shqiperise.


“Rruga patriotike, drejt fundit”

Kryeministri Berisha deklaroi nje dite pasi qendrimit te Kolegjit Zgjedhor te Gjykates Kushtetuese per Bashen, se rruga historike po shkon drejt fundit.

Kolegji i perbere nga 3 gjyqtare te rinj, e gjeti jo vetem te padrejte por edhe antikushtetues vendimin e Gjykates se Tiranes dhe te Apelit, per pushimin e ceshtjes ndaj nje deputeti, sic eshte rasti i Bashes.

Top Channel