Ban Ki Moon, i shqetesuar per situaten ne Madagaskar

17/03/2009 18:35

Sekretari i pergjithshem i OKB, Ban Ki Moon eshte i shqetesuar per situaten e tensionuar ne Madagaskar.

Presidenti Ravalomanana dha doreheqjen dhe ia dorezoi pushtetin liderit te opozites Rajoelina.

Ki Moon ka bere nje apel, duke kerkuar qe pas doreheqjes se presidentit situata te kalohet me nje “tranzicion te bute permes mjeteve demokratike”.

Top Channel