Vitrina e Librit/ Parathënia e albumit “Vilson Kilica – Një jetë në krijimtari”
03/02/2020 10:12
Vitrina e Librit/ Fjalë për Pushkinin
03/02/2020 10:08
Vitrina e Librit/ Alda Bardhyli Drejtore e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit
30/01/2020 12:00
Vitrina e Librit/ Një jetë monotone? Por si mund të jetohet kështu?
27/01/2020 11:09
Vitrina e Librit/ Hebrenjtë e parë në viset shqiptare
27/01/2020 11:05
Vitrina e Librit/ Një vajzë
27/01/2020 11:00
Vitrina e librit-Kujtojmë Shoah
22/01/2020 13:05
Michèle Gazier: Gjenitë me fytyrë ëngjëlli
20/01/2020 09:59
Nga Bari në Shqipëri, si erdhi “Pinoku” në shqip
20/01/2020 09:56
Vitrina e Librit/ Erald Kapri: Mbreti Zog pas dyerve të mbyllura
20/01/2020 09:51
Farmacia letrare në Firence/ Një libër për çdo gjendje shpirtërore!
16/01/2020 12:09
Vitrina e librit/ Përçmimi i Alberto Moravia-s
13/01/2020 17:02
1917- Thjesht perfekt
13/01/2020 16:57
Simon Rrota, piktori i fundit i Rilindjes
13/01/2020 16:55
Unë nuk vjedh fitore!
10/01/2020 10:37
Përse akoma vlen të lexohet?!
04/01/2020 16:54
Vitrina e librit/ Letërsia e turpit-Alda Bardhyli: A është të parit e botës, përmes epshit si thelbi i ekzistencës së saj?
30/12/2019 12:03
Vitrina e Librit/ Një libër i munguar i kritikës tonë
30/12/2019 11:59
Vitrina e Librit/ Vals në shkretëtirë
30/12/2019 11:56
Vitrina e Librit/ Shpikja e flatrave
23/12/2019 12:56
Vitrina e Librit/ Në Vjenë, jeta sa e brishtë!
23/12/2019 12:54