10 mësues që ndryshuan botën (Foto)
25/05/2018 11:44
25 kafshët që vrasin më shumë njerëz gjatë vitit (Foto)
24/05/2018 13:20
10 grabitjet më të mëdha në histori – Foto
22/05/2018 14:01
I vë flakën pyllit, duhet të paguajë 36 mln $ dëmshpërblim
22/05/2018 13:40
Vdes rrugëve si e pastrehë, me 1 milion euro në bankë
21/05/2018 18:08
24 udhëheqësit më të pamëshirshëm të të gjitha kohërave – Foto
21/05/2018 11:29
10 Familjet mbretërore më të pasura në Europë
19/05/2018 20:37
VIP-a me familjarë të kriminalizuar
19/05/2018 17:17
“Vori-t” e Putinit, mafia mbi të gjitha mafiat
19/05/2018 11:04
Majkëll Xhordanit i mbetet shtëpia pa shitur, edhe pse fantastike
18/05/2018 19:31
Kuti me flori e diamante në oborr të shtëpisë
18/05/2018 17:32
9 fotografitë më misterioze në histori
18/05/2018 15:50
Në Brazil, shteti paguan për të qenë të bukur
17/05/2018 21:44
15 qytetet më të mira për kulturë dhe dizajn sipas UNESCO-s (Foto)
17/05/2018 11:00
Gratë që “bëjnë ligjin” në fshatrat e humbur të Rusisë
15/05/2018 22:07
Çudia koreane! Jong-un, Jong-il dhe Il-sung janë “ringjallur” në Korenë e Jugut
14/05/2018 19:13
10 unazat e fejesës më të shtrenjta në botë – Foto
14/05/2018 12:11
Artistët londinezë satirizojnë botën moderne
12/05/2018 19:34
8 shpatat vdekjeprurëse më të famshme në histori – Foto
12/05/2018 13:34
“Supa e spitalit” nëpër botë – Foto
12/05/2018 11:40
Çifte që kanë kombinuar tatuazhet
11/05/2018 19:50