Nxënësit e shkollës së mesme të mjekësisë “Mosha Pijade”, në Tetovë, kanë shpalosur sot flamurin gjigant shqiptar në nder të festës së pavarësisë së Shqipërisë, dhe në shenjë solidariteti me viktimat e tragjedisë që goditi vendin tonë, siç raporton Tetova Sot.

“Lutu për Shqipërinë” ishin fjalët që nxënësit formuan me koreografinë e tyre, dhe më poshtë do të lexoni vargjet prekëse të shkruar nga nxënësit e kësaj shkolle.

Dita e Flamurit të gjeti të lëkundur mirëpo jo të mposhtur, e jona Shqipëri!
Na bashkoi të gjithë shqipëtarëve anë e mbanë ngaqë dhimbja yte është edhe dhimbja jonë.
Në këtë ditë të errët Nëntori, mes dhimbjesh e lutjesh, ne nxënësit e shkollës së mesme Medicinale bashkëndjejmë dhimbjen me ty!
Mbahu Shqipëri, mbahu, se nuk thyhesh dot Ti!

Nxënësit e SH.M të Mjekësisë – Tetovë shpalosin FLAMURIN GJIGANT, "LUTU PËR SHQIPËRINË"!

Nxënësit e SH.M të Mjekësisë – Tetovë shpalosin FLAMURIN GJIGANT, "LUTU PËR SHQIPËRINË"!Dita e Flamurit të gjeti të lëkundur mirëpo jo të mposhtur, e jona Shqipëri! Na bashkoi të gjithë shqipëtarëve anë e mbanë ngaqë dhimbja yte është edhe dhimbja jonë.Në këtë ditë të errët Nëntori, mes dhimbjesh e lutjesh, ne nxënësit e shkollës së mesme Medicinale bashkëndjejmë dhimbjen me ty!Mbahu Shqipëri, mbahu, se nuk thyhesh dot Ti!

Posted by TetovaSot on Thursday, November 28, 2019

Top Channel