OSHEE ka publikuar listën e zonave që do të mbeten pa energji elektrike gjatë ditës së nesërme dhe pasnesërme nga ora 09 deri në 15:00.

Kjo ndërprerje vjen si pasojë e rikonstruktimit që po bëhen në kabina.

Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, datat 20-21 Nëntor

Në vijim të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datat 20-21 Nëntor do të stakohet energjia elektrike në disa zona në kryeqytet.

 20 Nëntor

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Mine Peza”,  “Rruga Fortuzi”, “Vath Koreshi”, “Mihal Grameno”

09:00-10:00

Pjesërisht rruga “Gjin Bue Shpata”,  pranë Drejtorisë së Tatimeve Tiranë

10:30-11:30

Pjesërisht rrugët: “Margarita Tutulani”,  “Zef Jubani” pjeserisht.

12:00-13:00

Pjesërisht rrugët: “Komuna e Parisit”,  “Sulejman Delvina” pranë Stadiumit “Selman Stërmasit”

21 Nëntor

 09:00-15:00

Pjesërisht rruga “Tefta Tashko Koco”, pranë sheshit “Avni Rustemi”, “Mine Peza”

Top Channel