Rinush Idrizi
Kisha ende shumë për të thënë për jetën e tij 27-vjeçare, por kisha edhe më shumë për të thënë për Migjenin si përfaqësuesin më të shquar të ndërgjegjes së re qytetare shqiptare, për frymën dhe vizionin e tij krejt të ri në letërsinë dhe kulturën tonë, për kuptimin e mesazhit të tij sot, 70 vjet pas ikjes së tij.

Për të gjitha këto arsye i hyra punës nga e para dhe i bëra një ripunim shumë të thellë botimit të mëparshëm, duke e pasuruar atë me fakte, komente e interpretime të reja dhe duke përpunuar më thellë anën kompozicionale të biografisë.

Skeda e Librit:

Shtëpia Botuese: Onufri (2017)

Gjuha e publikimit: Shqip

Nr. faqe: 327

Formati: me kapak të trashë

Top Channel