“Të gjithë për Korçën” është koncerti që do të mbahet sot në qytetin juglindor të vendit.

Nismës së “vëllezërve korçarë” Endri dhe Stefi, u janë bashkuan edhe shumë artistë në një koncert maratonë, të ardhurat e të cilit do të shkojnë për banorët e prekur nga tërmeti i fundit.

Top Channel