Edhe pse zonat rurale përbëjnë shumicën e territorit gjigant të Rusisë, vëmendja dhe fondet e qeverisë përqendrohen në qytete, ku shumë prej burrave të këtyre fshatrave shkojnë për të gjetur punë. Raporti femra/meshkuj është 5/1.  

Fotografja ruse, Olia Ivanova, ka që në vitin 2009 që fotografon jetën në fshatrat e largët të Rusisë. Mjedisi që ka gjetur në ato zona i ka lënë përshtypje të thella.

FOTO GALERI
1/15
Gjatë këtyre viteve, Katja vuri re se shumca e punëve në fshat bëheshin nga gratë. Burrat e mbetur e shihnin si shenjë dobësie të përfshiheshin jo vetëm në punë, por edhe në festivale e aktivitete të ndryshme argëtimi që bënin gratë.

Top Channel