Pasi ka marrë konfirmimin e lojtarit, zikaltrit kanë filluar me ofertat për të bindur Barcelonë që ta lejojë të largohet qendërmesfushorin.

Të jepet në formën e huasë, me të drejtë blerje për 20 milionë euro ka qenë oferta e zikaltërve.

Lazinho, babai dhe agjenti i lojtarit, si dhe ndërmjetësi Nicola Innocentin po punojnë për propozimin.

Top Channel