“Vettingu” në objektiv

20/05/2017 00:00

“Vettingu” nuk është vetëm kryefjalë e politikanëve të huaj, por është bërë pjesë e objektivit të një fotografi gjerman që e viziton Shqipërinë prej gati 2 dekadash.

Julius Eb, jo vetëm shkrep aparatin, por procesi i fotove vijon me orë e orë të tëra më pas. Ai i sjell ndryshe nga realiteti, pasi i redukton detajet dhe i jep ngjyrat që mendon.

Historinë e sjell gazetarja Aurora Daka…

Top Channel