Erjola Doçi gjatë lojës, i kërkoi Monika Lubonjës të marrë në telefon Olta Gixharin.

Në telefonatë ajo do të komplimentohej për linjat trupore dhe për bukurinë.

Megjithëse telefoni ra disa herë, Olta Gixhari nuk e hapi por sërish Monika Lubonja ia dha mesazhin e saj.

“Olta Gixhari, pas meje, je femra më seksi e show bizit, kinemasë dhe teatrit”, u shpreh Monika.

 

Top Channel