Bled Mane dhe Rike Roçi intervistuan live për Top Arena aktoren Zamira Kita, ndërsa ndodheshin në Korçë.

Zamira Kita: Ndeshjen me Italinë e kam parë në Francë dhe takuam disa shqiptarë që organizoheshin në një lokal se s’donim ta shihim vetëm, e pamë me shumë gëzim, u çmendëm nga kënaqësia, u përfaqësuan mirë edhe barazimi me Kroacinë, kemi një kombëtare që duhet të krenohemi, kam bërë tifo që në moshën 11 vjeçare me Holandën, kam qenë fëmijë dhe nuk e di pse kemi qenë tifozë dhe e kemi ndjekur me aq emocion, na janë fiksuar emrat që luanin me Holandën. Më k ngelur në mendje Gulit. Unë e ndjek futbollin, e pëlqej.

Bled Mane: Më gjen dot një nuse, e dua pa silikon si ty.

Zamira Kita: Nuk ka asgjë të keqe, unë kam bërë këtë zgjedhje,

Top Channel