Ish-banorja e Big brother VIP 3, Roza Lati ishte pjesë e panelit të Top Arena këtë të shtunë.

Erjola: Të kemi parë korridoreve të topit, mos ke ndonjë projekt?

Roza: Momentin që do të kemi diçka konkrete për ta folur dhe gëzuar do të prononcohem për momentin po e lë pezull sepse është më profesionale kështu.

Erjola: Cilët janë banorët me të cilët nuk ke asnjë raport dhe kontakt?

Roza: Ti e di mirë, unë nëse s’kam pasur kohë që të takoj ty s’kam pasur kohë që të takoj të tjerë, në disa festa për çështje bashkëpunimi dhe koincidencë e bukur jam takuar me Françeskën, Fatjonin, gëzoj simpati për të dy.

Erjola: Me kë nuk ke fare?

Roza: Për atë që thashë do të hidhem nga ballkoni.

Top Channel