Turne me këngë e valle/ Ansambli Kombëtar ndalet në Muzeun Etnografik në Elbasan

20/06/2024 18:25

Në kuadër të aktiviteteve verore të cilat synojnë promovimin e vlerave të folklorit shqiptar dhe trashëgimisë kulturore, trupa e Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve Popullore është ndalur në qytetin e Elbasanit.

Një program i pasur artistik me këngë dhe valle u zhvillua pranë Muzeut Etnografik duke tërhequr vëmendjen e dhjetëra qytetarëve dhe turistëve.

Turneu i Ansamblit Kombëtar do të vijojë në qytetet kryesore të Shqipërisë dhe kryesisht ato me potencial turistik. Këtë vit programi është pasuruar duke ju përgjigjur dhe kërkesave të rritje të artdashësve, por edhe pritjes së shkëlqyer që i kanë bërë turistët.

Top Channel