Koncert për Michael Jackson! Hitet e legjendës së muzikës pop do interpretohen nga orkestra simfonike e TKOB

12/06/2024 19:53

Historia dhe legjenda e mbretit të pop-it, Michael Jackson është koncerti i radhës në TKOB.

Ky koncert vjen më 14 qershor pas dy koncerteve të së njëjtës linjë “Queen: Show must go on” dhe “Paganini in Jazz”, kompozitori dhe dirigjenti i famshëm italian Roberto Molinelli, vjen sërish në Tiranë dhe në Durrës për të sjell një tjetër ikonë të muzikës botërore: Michael Jackson.

Hitet nga “Thriller”, “Beat it”, “Heal the world” e deri te “Billie Jean” do të jenë pjesë e koncertit të interpretuara nga Orkestra Simfonike e TKOB-së, nën drejtimin e maestros Roberto Molinelli dhe vokalistëve Clarissa Vichi e Mattia Sciascia.

Një shfaqje e krijuar nga dirigjenti i famshëm italian Roberto Molinelli, gjeniu që përpiqet të ndërtojë një dialog midis zhanreve dhe stileve të ndryshme të muzikës.

Michael Jackson: Historia dhe legjenda e mbretit të pop-it”, do të ketë premierën fillestare më 13 qershor, në sheshin “Rezistenca”, Durrës. Ndërsa me 14 qershor, në skenën e TKOB.

Top Channel