“Rroftë parodia”/ Shfaqja e mjeshtrave të parodisë vlonjate, në 50-vjetorin e daljes në skenë për herë të parë

08/06/2024 15:47

Mirënjohje pa fund dhe duartrokitje  janë rezervuar për mjeshtrat e parodisë Afrim Agalliu dhe Agron Hamo në skenën e teatrit “Petro Marko” në Vlorë.

Rroftë parodia, shfaqja më e re e 2 mjeshtrave të parodisë, në regjinë e mjeshtrit Haxhi Rama. kjo shfaqje përkon me 50 vjetorin e daljes së tyre për herë të parë në skenë.

Regjsori Haxhi Rama, si bashkëpunëtori i tyre në vite, tregon përgatitjen që ka nisur që nga selektimi i rreth 15 parodive nga grupi i madh i tyre rreth 200, ndërsa shfaqja vjen si një jetëshkrim artistik i tyre,ndërsa është ndjerë i vlerësuar nga vlonjatët.

Ndërsa Afrim Agalliu e quan këtë shfaqje si një ditar të jetës së tyre artistike, ndërsa është mirënjohës për publikun. Të emocionuar, spektatorë vlonjatë shprehin mirënjohje për artistët e parodisë shqiptare.

Top Channel