“Mes jush jetoj”, botohet përmbledhja me poezi të Jorgo Papingjit

20/05/2024 15:54

Një përmbledhje me poezitë më të zgjedhura të të mirënjohurit Jorgo Papingjit, përgatitur nga Ilir Cumani, sapo është botuar në librin e titull “Mes jush jetoj’.

Një përmbledhje kjo me krijimtarinë më të spikatur të poetit dhe autorit të shumë këngëve të interpretuara për 50 vite me radhë.

Veç përmbledhjes së krijimtarisë së tij më të mirë në më shumë se 50 vite, ky botim është konceptuar edhe si një libër memuaristik dhe vjen si homazh e nderim për autorin.

Ky promovim erdhi në ditën kombëtare të fëmijëve jetim, i cili ka kontribute në jetën e fëmijëve jetim. Gjatë këtij promovimi, autorit të librit Ilir Cumanit ju akordua mirënjohje nga trashëgimtarët e themeluesit të Strehës Vorfnore, diplomatit dhe humanistit Rauf Fico.

Top Channel