Gjyqi për akuzat ndaj Trump, prokuroria kërkon të zbulojë…

26/04/2024 23:19

Prokuroria përpiqet të zbulojë çdo dyshim të jurisë të shkaktuar nga mbrojtja e ish-presidentit Donald Trump.

Gjatë marrjes në pyetje, anëtari i prokurorisë Josh Steinglass vazhdon të përpiqet të analizojë shqetësimet e ngritura.

Ai po shqyrton disa pika që ngriti avokati i Trump, Emil Bove, duke u përpjekur të provojë se David Pecker ka qenë gjithmonë një dëshmitar.

Temat që ata kanë trajtuar përfshijnë refuzimin e Pecker për të blerë një histori nga Stormy Daniels për lidhjen e saj të dyshuar me Trump, si dhe mirënjohjen e Trump ndaj Pecker për blerjen e tregimeve nga modelja e Playboy Karen McDougal dhe portieri Dino Sajudin.

Top Channel