Plani i “frikshëm” kundër Ilnisës! Erjola: Do ia servir hakmarrjen në… Çfarë po planifikon banorja me Julin dhe Ledjonën?

28/02/2024 13:42

Erjola, Juli dhe Ledjona kanë bërë një plan për të nxjerrë keq Ilnisën në Primen e ardhshëm.

Erjola do afrohet me Ilnisën, do i fitojë besimin dhe më pas do presë që ajo të shajë personat që Erjola ka ndenjur. Në një bisedë, Juli i thotë Erjolës që të bëjë debat me të në sy të Ilnisës, për të parë reagimin e saj. Ndërkohë që Ledjona i thotë të mos flasin sepse dëgjohen dhe del zbuluar plani i tyre. Në një bisedë tjetër, Erjola i thotë se hakmarrjen do ia servisë Ilnisës në një tavë dhe se arriti t’ja fitonte zemrën, pasi gjatë mbrëmjes pas përfundimit të spektaklit i hapi zemrën.

Erjola: Ilnisës do ia servir në tavë të ftohtë hakmarrjen time. E hapi barkun, “i sheh sytë e mi” më tha. Filloi të qante, unë e kam ditur që do vinte kjo dita që do shkoj me të.

Juli: Tani shko me të dhe bjeri Julit, ec.

Erjola: Juli asnjë nuk duhet ta dijë.

 

Top Channel