Publik ka shpëtuar Eglën gjatë këtij televotimi të rëndësishëm për këtë prime.

Banori tjetër që shpëton është Juli, duke i shpëtuar rrezikut.

Ndërkohë televotimi është i mbyllur që në nisje të spektaklit, ndërsa mes Sarës dhe Gazit njëri prej tyre do të lërë shtëpinë e Big Brother VIP.

Të 4 banorët kanë dalë në televotim si pasojë e thyerjes së rregullave të Vëllait të Madh nëpërmjet një Zarfi të Zi.

Ata kanë kryer veprime në shkelje me rregulloren e shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

 

 

 

Top Channel