Roza dhe Romeo kanë patur disa debate së fundmi, ku nuk kanë munguar sharjet dhe ofendimet mes tyre.

Në orët e para të mëngjesit, kur banorët ishin në dhomën e gjumit dhe po bëheshin gati për të fjetur, Roza shkon tek krevati i Romes, i hip sipër dhe e godet me këmbë. Romeo mbështillet me jorgan dhe përpiqet që ta shmangë. Pasi Roza largohet, Romeo shprehet se ka shumë dhimbje.

Romeo Veshaj: Më ndihmoni, produksioni më ndihmoni! Mos! Boh sa më ka vrarë, ju betohem. O sa më ka dhembur, të betohem më vrau shumë.

Ndërkohë që në sfond dëgjohen edhe të qeshurat e banorëve të tjerë.

 

Top Channel