“Teatri më i shpifur në këtë shtëpi jeni ti, Romeo dhe Juli”, Fationi përplaset me banorët: Keni lënë kokrrën e namit

26/02/2024 18:49

Gazi dhe Fationi, dy banorët e shtëpisë së Big Brother, u përplasën sot me debate të ashpra mes njëri-tjetrit.

Mes tensionit, Fationi ka akuzuar Gazin, Julin dhe Romeon se po bëjnë teatër në shtëpi, vetëm për të krijuar situata.

Fationi: Fasada dhe teatër shumë të shpifur po bëni. Përdorni situata të para një muaji, jeni gropë.

Gazi: E ke parë nga unë?

Fationi: Ti i ke nxjerrë gjërat, i thua të tjerave mos u fut në muhabet dhe i fut vetë për t’i forcuar.

Gazi: Un i them futu?

Fationi: Të pëlqen ty, e lejon..

“Dje po bënit teatër prap, latë nam. Shaheni e bëheni sikur duheni. Mbani pozicion se latë nam. Qëndrojini fjalës suaj deri në fund. Keni lënë kokrrën e namit. Teatri më i shpifur në këtë shtëpi jeni ti me Julin dhe Romeo me Julin. I keni përsërit gjërat nga 100 herë se nuk keni argumente”, tha Fationi.

Top Channel