Eksperiencat që Sara ka kaluar më herët, duket se kanë qenë një shkak për prishjen e marrëdhënies me Bardhin.

Së fundmi Meritoni i cili nuk i ka parë dot të dy të qëndronin larg njëri-tjetrit, i ka marrë në një cep të shtëpisë dhe i ka këshilluar. Fjalët e tij ishin mjaft prekëse dhe mesa duket ndikuan tek çifti. Pas pajtimit të tyre, Sara shkon tek shtrati i Meritonit i cili ishte përqafuar me Ilnisën dhe shkon e puth si një shenjë falënderimi. Ilnisa thotë se nuk është e qartë se çfarë ka ndodhur mes Sarës dhe Bardhit dhe po pret që ta shohë sot në Prime, por është e lumtur që Meritoni arriti t’i pajtonte.

Sara: Nuk e kam puthur kurrë Meritonin. Ik pak Ilnisa ( e puth). Kemi pirë ca birra na falni.

Ilnisa: Po mua nuk më puthe?

Sara: Meritoni e meriton.

Meritoni: Ju dua.

Ilnisa: Sa mirë bëre që i pajtove. Ishin shumë të nervozuar.

Meritoni: Kuptohet.

Ilnisa: Po unë nuk e di se çfarë ka ndodhur akoma. Do e shohim në Prime.

 

Top Channel