Eulex është duke bastisur banesën e heronjve të luftës Fahri dhe Bahri Fazliut.

Ende nuk dihen arsyet, por bastisja e nisur që prej orëve të para të mëngjesit po bëhet me urdhër të Zyrës së Prokurorit të Specializuar.

“Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë, në mungesë të fakteve, vazhdojnë me filmat e tyre.

Që në orët e para të mëngjesit të sotëm kanë filluar bastisjet e banesës së familjes së heronjve Fahri e Bahri Fazliu në ‘Kodrën e Diellit’ në Prishtinë.

P.S: ZPS janë të poshtër, meqenëse nuk ka shtet serioz“, ka shkruar ushturesi i detyrës së kryetarit të OVL-UÇK-së, Faton Klinaku.

Top Channel