Radhë të gjata janë krijuar në hyrje të pikës kufitare të Kakavijës, ku qindra automjete janë në pritje të hyrjes në Shqipëri.

Në fluksin e sezonit turistik, vihet re një shtim i hyrjeve në vend , gjë e cila ka krijuar radhë të gjata pritje në temperatura të larta.

Përveç emigrantëve shqiptarë që vijnë nga Greqia në Shqipëri, ka një shtim të lartë dhe numri i turistëve nga vende të ndryshme të Europës.

Top Channel