Bashkia e Tiranës vijon ndërhyrjet nëpër lagje për rehabilitimin e shtresave asfaltike

13/06/2023 13:17

Bashkia e Tiranës vijon punën intensive për sistemimin dhe rehabilitimin e shtresave asfaltike nëpër lagje.

Punëtorët e Bashkisë bashkë me mjetet e tyre kanë ndërhyrë në rrugën ”Pjetër Budi” dhe “Stavri Vrioni”.

Investimet e Bashkisë së Tiranës në nivel kapilar po vijojnë duke prekur çdo rrugicë të kryeqytetit.

Kryebashkiaku Veliaj ka siguruar ndërhyrje në infrastrukturë gjer në shtëpitë më të largëta.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel