Në Big Brother VIP është organizuar kompeticionin “Miss&Mister Big Brother, ku banorët duhet të sfilonin dhe pozonin para jurisë.

Pas përfundimit të këtij kompeticioni, Jori ishte ajo që u zgjodh “Miss Big Brother”, ndërsa Visi “Mister Big Brother”. Gjatë sfiladës së Jorit nuk munguan as batutat e Luizit, i cili ishte pjesë e jurisë.

Menjëherë pas mbarimit të kompeticionit të bukurisë Miss &Mister Big Brother, u organizua një festë, ku banorët nisën të argëtoheshin dhe të kërcenin me njëri-tjetrin.

Top Channel