Mjegulla e dendur e bën të pamundur nisjen e ndeshjes në Conference League

27/10/2022 20:05

Kushtet e papërshtatshme atmosferike e kanë bërë të pamundur nisjen në kohë të ndeshjes së Conference League-s me skuadrës sllovake Slovacko dhe Kolnit.

E programuar për të nisur në 16:45, kjo sfidë ende nuk filluar për shkak të mjegullës së dendur.

Të dyja skuadrat dolën dolën në fushë për të kryer nxehjen, por zyrtarët e sfidës i urdhëruan të ktheheshin në dhomat e zhveshjes pasi shikueshmëria ishte në nivel të tillë që e bënte të pamundur zhvillimin normal të takimit./ Super Sport

Top Channel